Software program Kind Maker

Software program Kind Maker

1. FormGet – Kind Builder Software program

Ky softuer për krijimin e formave ju ndihmon të krijoni formularë në web për faqen tuaj të internetit në fraksionin e kohës. Ka një opsion të thjeshtë të ndërtimit të formës zvarritëse me anë të së cilës mund të ndërtoni një formë krijuese për faqen tuaj. Formularët e krijuar duke përdorur FormGet mund të përdoren për gjenerimin e klientëve, abonimin ose madje mund t’i përdorni për pagesa dhe shitje të produkteve.

Softueri FormGet është i thjeshtë për t’u përdorur dhe zbatuar. Për më tepër, kjo do t’ju ndihmojë të merrni njoftime të menjëhershme së bashku me mesazhin e plotë përmes emailit kur një përdorues dorëzon formularin.

Kjo ju lejon të bëni ndryshime në formë si modifikoni, fshini dhe shtoni dizajnin tuaj në formularë sipas zgjedhjes suaj. Pra, mund të ndryshoni ngjyrën e sfondit dhe të shtoni fusha të ndryshme në formën tuaj, ose mund të shtoni edhe butona dhe shumë më tepër.

Karakteristika të tjera të dobishme:

Mund të aplikoni lehtësisht një dizajn të personalizuar në forma, kjo do ta bëjë formën tuaj të dallohet me dizajnimin me porosi. Gjithashtu, ju lejohet të shtoni markën ose logot tuaja në formularët në web për ta bërë faqen tuaj më të famshme.

Karakteristika e rëndësishme është se ju lejon të mbledhni pagesa të menjëhershme me PayPal ose Stripe. Kjo do t’u japë përdoruesve tuaj zgjedhje të shumta pagese dhe ju do të filloni të mbledhni pagesa menjëherë.

Ky softuer ju lejon të shikoni të gjitha paraqitjet e formularëve në një vend. Më tej, ju mund të kontrolloni mesazhet dhe t’u përgjigjeni menjëherë klientëve duke përdorur këtë softuer.

Dikush mund të ngulit ose shpërndajë formularët në çast në tre mënyra të ndryshme, këto janë – së pari, ju mund t’i futni drejtpërdrejt formularët tuaj në faqen tuaj të internetit. Së dyti, ju lejohet të vendosni lidhje të formave të cilat mund t’i përdorni në platforma të ndryshme. Së treti dhe më i miri, mund t’i futni këto forma në web në formën e miniaplikacioneve rrëshqitëse në faqe.

Çmimi:

Planet e çmimeve për këtë softuer FormGet janë dhënë më poshtë-

Plani fillestar – Ky plan ju kushton 5 dollarë me akses për 1 përdorues dhe 1 mbështetje formulari dhe 1200 paraqitje/muaj dhe tema dhe do të merrni sistemin e mbështetjes së bisedës dwell.

Plani Rookie- I disponueshëm me 35 dollarë së bashku me ngarkimet e skedarëve 2 GB dhe integrime të shumta të llogarisë Dropbox.

Plani Professional- Blini këtë plan me 79 dollarë për një muaj dhe çdo vit me 790 dollarë, ai ju ofron mbi 260 modele të gatshme, 18 muaj ruajtje të ngarkimit dhe mbështetje me përparësi.

Plani i Avancuar- Merrni planin paraprak me 99 dollarë ku do të merrni të gjitha tiparet e tre planeve të mësipërme së bashku me përgjigjen automatike, format rrëshqitëse/popup, tryezën e ndihmës, të dhënat e eksportit dhe më shumë.

2. Forma me dridhje

Ky softuer i fuqishëm ju ndihmon të krijoni formularë on-line shpejt dhe me lehtësi. Më tej, formularët ju lejojnë të kapni drejtime, pagesa dhe shumë më tepër.

Duke përdorur ndërtuesin e formave në web të formave Pabbly, ju mund të krijoni formularë për të shitur një produkt, për të mbledhur pagesën ose madje mund të regjistroheni në formularin me vetëm disa klikime. Formularët e krijuar duke përdorur këtë softuer janë shumëgjuhësh, pra mund të konvertohen në çdo gjuhë sipas kërkesave. Ju mund t’i ndani lehtësisht format tuaja në faqet e ndarjes sociale ose mund ta futni drejtpërdrejt formularin në çdo platformë.

Karakteristika e tij e rëndësishme është se ka 2 lloje të mënyrave të pagesës në dispozicion për marrjen e parave nga klientët këto janë-

Pagesë një herë – Ju mund të mbledhni para nga një klient duke përdorur porta të ndryshme pagese si PayPal, Stripe etj., në vetëm disa klikime dhe kjo do t’i bëjë klientët tuaj të blejnë të lehtë dhe të sigurt.

Pagesa e përsëritur – I lejon klientët tuaj të bëjnë pagesa për produktin që blejnë. Këto pagesa mund të bëhen në intervale të rregullta kohore, të themi mujore, tremujore, vjetore të cilat mund t’i vendosni në përputhje me rrethanat.

Karakteristika të tjera të dobishme:

Ai ju ofron shumëllojshmëri të modeleve të para-ndërtuara që mund t’i përdorni për krijimin e formularëve dhe për të krijuar një formë të bukur të paraqitur për faqen tuaj të internetit.

Ju mund t’u jepni akses formularit anëtarëve të ekipit ose klientëve tuaj. Gjithashtu, ai ka një opsion për krijimin e formave të shumta dhe për t’u dhënë akses të zgjedhur anëtarëve të ekipit ose klientëve në mënyrë që ata të mund të menaxhojnë format e tyre.

Ekziston një mundësi për të lidhur formularët tuaj me aplikacionet e marketingut me electronic mail si MailChimp, Amazon SES etj. Kjo do të bëjë që të dhënat tuaja të kapura të dërgohen drejtpërdrejt në aplikacionin tuaj të marketingut me electronic mail në sekonda.

Vendosni formularin në faqen tuaj të internetit si një formë rrëshqitëse ose formë me skeda, një formë e thjeshtë që është e ngulitur midis përmbajtjes së faqes në web ose shiritave anësor. Më tej, mund t’i vendosni ato si një formë të plotë me kokë dhe fund.

Çmimi:

Ekzistojnë 4 aircraft të ndryshme çmimesh për këtë softuer Pabbly këto janë-

Fillestarët – Blini këtë plan me 11 dollarë për abonim njëmujor (zgjateni atë për një vit duke paguar 110 dollarë). Ju do të merrni 1200 paraqitje në muaj dhe 1 llogari pagese së bashku me 3 integrime të llogarisë analitike Google.

Rookie – Merre këtë shtojcë me 35 dollarë (plani vjetor me 350 dollarë) ku do të kesh akses 5 përdoruesish së bashku me 25 formularë. Gjithashtu, do të merrni 25 mijë paraqitje në muaj dhe integrim të pakufizuar të llogarisë analitike të Google me këtë plan.

Plani Professional – Ky plan do t’ju kushtojë 79 dollarë (plani vjetor me 790 dollarë), ai ju ofron akses për 10 përdorues dhe forma të pakufizuara. Më tej, do të merrni ngarkime skedarësh 7 GB dhe opsione pagese një herë ose të përsëritur.

Plani i Avancuar – I disponueshëm me 99 dollarë me shumë integrime të llogarive në dropbox dhe më shumë se 260 shabllone të gatshëm për krijimin e formularëve.

3. Format Ninja

Është një nga programet më të mahnitshme të krijimit të formave të internetit me më shumë se 11 milion instalime. Kjo do t’ju lejojë të krijoni forma të bukura dhe të përgjegjshme në fraksionin e kohës.

NinjaForms ka një redaktues të tërheqjes dhe lëshimit të cilin mund ta përdorni për të personalizuar formularin sipas zgjedhjes suaj. Për më tepër, ju jep shumë më tepër funksionalitet dhe fleksibilitet. Gjithashtu, shumë e lehtë për t’u përdorur dhe stil në faqen tuaj të internetit pasi njohuritë e programimit nuk janë të nevojshme për përdorimin e këtij softueri.

Karakteristika të tjera të dobishme:

Një pronar uebsajti mund të kontrollojë çdo aspect të formularit nga cilësimet e përgjithshme deri te fushat individuale. Më tej, ju gjithashtu mund të kontrolloni veprimet dhe emailet e dorëzimit dhe të rregulloni mirë çdo pjesë të formularit tuaj në web.

Ju mund të shtoni Formularin Ninja në faqen tuaj të internetit me një miniaplikacion, kod të shkurtër dhe shabllone, etj. Gjithashtu, ju mund ta shtoni atë automatikisht në çdo përmbajtje që zgjidhni.

NinjaForms është përkthim i gatshëm në natyrë i cili është i dobishëm për konvertimin e lehtë të formularit on-line në çdo gjuhë.

Çmimi:

Plani i agjencisë- Blini këtë platformë me 499 dollarë për një vit me licencë të pakufizuar të sajteve dhe 1 vit përditësime dhe mbështetje të rregullt.

Plani Profesional- Kjo ju kushton 199 dollarë /vit vjen me licencë për 20 faqe dhe mbështetje të plotë. Më tej, ju po merrni paketën professional builder të përbërë nga paraqitje dhe stile të ndryshme, ngarkime skedarësh dhe më shumë.

Plani Private – Merrni këtë plan me vetëm 99 dollarë me përditësime të plota deri në 1 vit, 1 licencë sajti dhe përfito 20% ulje në shtesat shtesë.

4. 123FormBuilder

Ky është një softuer për krijimin e formularëve të përdorur gjerësisht i cili ndihmon për të ndërtuar çdo lloj formulari në web. Gjithashtu, mund të menaxhoni flukset e punës dhe të mblidhni të dhëna të sakta me lehtësi në pak minuta. Kjo do të kursejë kohën tuaj dhe do t’i mbajë të dhënat tuaja të organizuara. Për më tepër, pjesa më e mirë e këtij softueri është integrimi i tij me Google Docs. Kjo do t’ju lejojë të dërgoni paraqitjet e formularëve direkt në spreadsheets.

Karakteristika të tjera të dobishme:

Ju mund të gjurmoni performancën e formularit tuaj në web përmes analizave të thelluara. Gjithashtu, mund të përdorni raporte grafike nga ky ndërtues i formave në kohë reale për nxjerrjen e të dhënave.

Ka opsione të lehta zvarritje dhe lëshimi, kështu që thjesht duhet të tërhiqni dhe lëshoni fushat në formularin tuaj. Dhe mund të zgjidhni emailin tuaj të njoftimit që e bën më të lehtë krijimin e formularit tuaj të anketimit.

Mbroni format tuaja të internetit me SSL, Captcha dhe më shumë. Për më tepër, ju mund të krijoni një fjalëkalim që do të mbrojë format e kontaktit dhe format e tjera HTML.

Çmimi:

Plani Bazë- Është një plan FALAS i cili vjen me 10 hyrje në fusha, 5 akses në ndërtimin e formularëve dhe 100 paraqitje/muaj.

Plani i artë – Blini këtë plan me 24,99 dollarë, vjen me fusha të PAKUT, 20 formularë, 5000 paraqitje/muaj dhe do të merrni 500 MB hapësirë ​​ruajtëse për ngarkimet në këtë plan Gold.

Plani Platinum – Merrni këtë plan paraprak me 44,99 dollarë ku do të merrni 20,000 paraqitje/muaj, 2 GB hapësirë ​​ruajtëse për ngarkimet dhe integrimin e aplikacioneve të palëve të treta.

5. Wufoo – Net Kind Maker Software program

Projektuesi i formularëve Wufoo mund t’ju ndihmojë të krijoni forma kontakti, sondazhe në web dhe ftesa lehtësisht me vetëm disa klikime. Ky softuer ju ndihmon të mbledhni të dhënat, regjistrimet dhe pagesat me lehtësi.

Ju mund të pranoni pagesa në web me ndihmën e portave të pagesave të integruara në mënyra të ndryshme si Stripe, PayPal dhe Authorize.web.

Karakteristika të tjera të dobishme:

Me më shumë se 400 modele formularësh të personalizueshëm dhe profesional në web, ju mund të personalizoni dhe dizajnoni formën tuaj.

Do të merrni një njoftim të menjëhershëm pasi njerëzit të plotësojnë formularin tuaj. Kjo do t’ju ndihmojë t’i përgjigjeni menjëherë komenteve, kërkesave ose klientëve.

Dikush mund të gjurmojë performancën e formës së tyre, të monitorojë trafikun dhe të integrohet me Google Analytics për të dhëna thelbësore.

Çmimi:

Versioni Falas – Do të merrni 5 formularë, 100 hyrje, 10 fusha, 1 akses përdoruesi dhe raporte të pakufizuara me këtë plan FALAS.

Plani fillestar – Blini me 14,08 dollarë në muaj me 10 formularë, 1000 hyrje, ngarkime 1 GB të dhënash dhe më shumë me këtë plan.

Plani Profesional – Merrni këtë plan me 29,08 dollarë së bashku me forma të pakufizuara, fusha maksimale, 5000+ hyrje dhe akses për 5 përdorues.

Plani i Avancuar – Ky plan ju kushton 74,08 dollarë ku do të merrni formularë të pakufizuar, më shumë se 25,000 hyrje dhe shumë më tepër.

6. Lloji i formularit

Është një nga programet më të mira të krijimit të formave, i cili është i dobishëm për të bërë anketa, formularë dhe kuize me lehtësi. Kjo do ta bëjë të lehtë komentet tuaja dhe mbledhjen e të dhënave të informacionit. Si dhe përdoruesit do të argëtohen duke dhënë përgjigje me këtë softuer të dobishëm për krijimin e formularëve.

Karakteristika të tjera të dobishme:

Ju mund ta vini në jetë formularin tuaj të kontaktit me një zë dhe ton që përputhet me personalitetin tuaj, të cilin mund ta futni me format tuaja.

Dikush mund të fitojë më shumë drejtime duke krijuar kuize për t’i mbajtur nxënësit të angazhuar. Pjesa më e mirë është që ju mund të shtoni imazhe ose GIF për ta bërë atë më tërheqës.

Tipari i gjithanshëm është që ju mund të shisni produkte, shërbime ose bileta për një ngjarje nëpërmjet një formulari. Më tej, ju mund të llogaritni totalet dhe të merrni pagesa përmes Stripe dhe portave të tjera të pagesave.

Me ndihmën e këtij softueri për krijimin e formularëve, rezultatet do të dërgohen drejtpërdrejt në listën tuaj MailChimp. Gjithashtu, ju lejon të hapni të dhëna në Google Sheets me integrime vendase.

Çmimi:

Plani Bazë- Ky plan është pa kosto me të cilin do të merrni 100 përgjigje/muaj dhe 10 fusha për lloj formulari.

Plani PRO – Ju do ta merrni këtë shtojcë me 30 dollarë me përgjigje të pakufizuara dhe fusha të pakufizuara.

Plani PRO+ – Merrni këtë plan me 59 dollarë për një muaj së bashku me aksesin e shumë përdoruesve dhe fusha dhe përgjigje të pakufizuara.

7. K2 Kind Builder Software program

Softueri K2 ju ndihmon të krijoni pamje dhe forma të ripërdorshme të cilat njihen si forma inteligjente të cilat mund t’i ndani në të gjithë organizatën tuaj. Gjithashtu, ju jeni në gjendje të ndërtoni forma të reja më shpejt duke ripërdorur asetet ekzistuese, të promovoni standardizimin. Kjo do të japë një përvojë të qëndrueshme të përdoruesit.

Për më tepër, me ndihmën e këtij formuesi K2, ju jeni në gjendje të personalizoni formularin dhe të modifikoni ose fshini fushat sipas nevojës tuaj.

Karakteristika të tjera të dobishme:

Dikush mund të mbledhë nënshkrime në web për procese si miratimi i kontratës etj on-line me ndihmën e formularëve.

Ju mund të futni formularët tuaj në çdo faqe interneti ose zgjidhje të palëve të treta, si faqja e internetit Salesforce, SharePoint ose ASP.NET.

Softueri ju lejoi të ruani një formular si PDF për qëllime arkivore. Më tej, ju mund të eksportoni të dhëna nga forma në Excel për të bërë manipulime më komplekse të të dhënave.

Ai ka një veçori kontrolli të bazuar në function me anë të së cilës mund të organizoni format tuaja në dosje. Gjithashtu, mund të vendosni leje se kush ka akses në çfarë informacioni dhe kush ka autoritet redaktimi mbi formularin.

Çmimi:

Plani fillestar – Blini këtë plan me 12 dollarë ku do të merrni deri në 5 flukse pune dhe më shumë se 25 formularë.

Plani i Ndërtuesit – Merrni këtë paketë me një çmim të arsyeshëm prej 18 dollarë së bashku me 25 flukse pune dhe 125 formularë.

Plani Premier- Mund ta merrni këtë plan me 24 dollarë ku do të merrni deri në 125 flukse pune dhe më shumë se 600 forma për akses.

Plani i ndërmarrjes- I disponueshëm me 31 dollarë së bashku me 5,000+ forma dhe deri në 1000 flukse pune.

#Software program #Kind #Maker

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *